Dag 43 Van Saint-Lager naar Mechelen

Terugreis tweede dag

Met de beste wil van de wereld kan ik van vandaag geen verhaal brouwen. Er gebeurt gewoonweg niets vermeldingswaardigs op deze laatste dag van de camperreis Sardinië. Rond 17.00 uur kom ik weer thuis.

Vandaag om 8.00 uur vertrokken en via de péage naar Nederland gereisd. Ik weet echt niets te vermelden dan het noemen waard is. Rond 17.00 kom ik weer in de buurt van mijn  huis. Het was een mooie reis maar het is toch ook mooi om vanuit de heuvels van de Ardennen Mechelen weer in te rijden. Van de wateroverlast is niet veel meer te merken afgezien van de vele containers die buiten staan met afval die uit de overstroomde huizen vandaan is komen. Triest gezicht, zeker als je de mensen kent die er wonen.

Thuis een maaltijd klaargemaakt met crévettes die ik onderweg gekocht had, met sla en prosecco en kaas uit Sardinië. Samen opgegeten op ons schaduwrijk terras.

Het was een heel mooie reis en ik zal er nog vaak aan terugdenken. De komende weken zal ik de website bijwerken (meer foto’s en bijgewerkte foto’s; kaarten toevoegen, geredigeerde tekst en links naar relevante sites).

Ik wil iedereen bedanken voor de reacties die hij/zij tijdens de reis heeft ingezonden (mail, whats app, telefoon en de website). Ze zijn altijd welkom.

Tot de volgende reis!

Delen met je netwerk?
(Visited 173 times, 1 visits today)