Camperreis Noorwegen dag 1: Van Mechelen naar Rodding (DK)

Duitsland en Denemarken

De eerste dag van de Camperreis Noorwegen heeft mij van mijn huisadres naar Rodding in Denemarken gebracht. Zoals zo vaak is de eerste dag niet de meest opwindende dag.

Het verslag van de eerste dag zal zeer kort zijn omdat het grotendeels over snelwegen richting noorden ging. ’s Ochtends vroeg vertrokken en tot Köln weg 4 genomen. Voorbij Köln weg 1 genomen tot Hamburg. Daarna de 7 genomen tot Kolding. Saai, saai, saai.

Bij Kolding afgeslagen naar Rodding alwaar ik een overnachtingplek kon krijgen bij Inga en Ejnar Gejl. Zij reizen zelf ook veel met de camper en bieden hun stuk grond aan voor andere camperaars. Het is een mooie plek die uitzicht biedt op de omringende graanakkers en het is er doodstil (zie foto). De camper van de familie Gejl staat nu werkeloos voor de deur omdat Inga heupproblemen heeft en zich met een looprekje moet behelpen. We hebben nog wat gesproken over hun reiservaringen maar ik ben relatief vroeg naar bed gegaan omdat ik na bijna 700 km de vermoeidheid wel voelde. Helaas slechts een enkele foto dit keer want door een domme fout heb ik de foto’s van de camera gewist. En natuurlijk waren dat de mooiste foto’s die ik ooit gemaakt heb…

Delen met je netwerk?
(Visited 3.126 times, 1 visits today)