Dag 42: Van Saint Vincent de Tyrosse naar Brion

Terugreis Frankrijk

Ten derde male: zelfde samenvatting als gisteren: Autoweg, autoweg, autoweg. (507 km).

Ik rijd zaterdagochtend om 7.30 uur weg uit Saint Vincent de Tyrosse. De route gaat eerst ruim 150 km door de dennenbossen van Les Landes. Ik sta er iedere keer weer versteld van hoeveel productiebos van naaldbomen hier onderhouden wordt. Het moeten een paar 10.000 vierkante kilometers zijn.

Naarmate ik meer naar het noorden reis, wordt het drukker. Onderweg is er niet veel gebeurd. Zeg maar: helemaal niets. In de buurt van Blois tank ik nog een keer en koop bij Carrefour een kilo kakelverse grote garnalen voor morgenavond thuis.

In een gehucht nabij Brion, een beetje nietsig dorpje, vind ik mijn overnachtingsplek. Ik heb nog tijd om buiten te zitten en wat pils te drinken alvorens mijn avondmaaltijd (sla, aardappelpuree en eend) op te eten. Daarna mijn voorlaatste blogs geschreven, die zoals je merkt wel heel erg kort zijn.

Delen met je netwerk?
(Visited 135 times, 1 visits today)